keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kortiston suuri ystävänpäiväkorttirumba

Tästä se alkaa!

KORTISTON SUURI YSTÄVÄNPÄIVÄKORTTIRUMBA

Tähän saa osallistua niin monta kertaa kuin haluaa ja niin monella ystävänpäiväkortilla kuin haluaa! Ja aikaa osallistua on ystävänpäivään saakka.

Eli jokaisesta tekemästäsi ystävänpäiväkorttipostauksesta saat laittaa uuden linkin listaan omalla nimelläsi. Postauksessa saa olla useampikin kortti tai toki saa tehdä jokaisesta kortista uuden postauksen, kunhan muistat jokaisen erikseen tänne linkittää!

Palkinnon tarjoaa taas kerran Nanna (täältä: korttisirkus.blogspot.com) ja se palkinto näyttää tältä


Sydämellinen palkinto siis tiedossa ja kaikki tietysti uutta. Sydänstanssisetti on Nellie Snellenin, Inkidon punaisia sydänhaaraniittejä, vaaleanpunaisia tarrahelmen puolikkaita, korttikoruja ja vähän vielä lisää sydämiä.

KVV:n ja KVVV:n kortitTuttuun Kortisto-tyyliin se on se paras joka voittaa! Muistithan, että Virallisen Valvojan mielipiteeseen voi joskus vahingossa myös vaikuttaa saamiesi kommenttien määrä. Siis ilahdutetaanhan toisiamme näin ystävänpäivän alla ja muistetaan kehua nättejä kortteja ;)

Myös Kortiston viikkohaaste on käynnissä normaalisti koko ystävänpäiväkorttirumban ajan, siis huomioithan tästä yläpuolelta löytyvän haasteen!

Linkkaathan suoraan kyseiseen postaukseen. Eli siis EI BLOGISI ETUSIVULLE! Aikaa osallistua haasteeseen on 14.2. klo 21 saakka.
1 kommentti:

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle