perjantai 4. tammikuuta 2013

Kortiston haaste #12

No moro!

Mitäs kaipailet, haastettako? No okei:

TEE-SE-ITSE KUKKA

Sellainen pitäisi tällä viikolla saada aikaiseksi! Kukkia voi tietenkin tehdä monella eri tavalla, mutta jos ei meinaa millään syntyä nättiä, niin vähän ohjetta voi käydä katselemassa vaikka Nannan tekemänä, tästä linkistä.

Viikon kysymys
- Mitä askarteluun liittyvää et ole vieläkään saanut aikaiseksi ostettua?

Virallisen Valvojan kortti


Tässä välissä vinkki, että Kortistoa kannattaa tulevan viikon ajan seurata silmä kovana!

Aikaa osallistua haasteeseen on 11.1. klo 16 saakka. Linkkaathan suoraan kyseiseen postaukseen.


7 kommenttia:

 1. Joanna kiitos kivasta haasteesta ja oleppas yhteydessä sähköpostitse taas tulevista, kun olen jälleen kuvioissa mukana! :)

  VastaaPoista
 2. Olen ollut liiankin aktiivinen shoppailija, mutta DI markerit puuttuvat minulta vieläkin. Viime keväänä kuvittelin heti hankkivani ne, mutta jossain sentään olen hillinnyt itseäni!

  VastaaPoista
 3. Nyt olis toimiva linkki mun korttiini, eilen kiireissäni varmaan sutasin vajaan linkin , olen pahoillani, kiitos huomautuksestasi

  VastaaPoista
 4. Väritykseen tarvittavia kyniä omistan jos minkälaisia, mutta polycromokset tekis mieli vielä hankkia. Mutta se homma siis vielä tekemättä :)

  VastaaPoista
 5. Minulta puuttuu Spellbindersin neliöstanssit ja Distress markerit. Stanssit hankin varmasti jossain vaiheessa, markereita jahkaan varmaan vielä pidempään, kun tykkään väritellä ihan niillä musteilla. :)

  VastaaPoista

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle