perjantai 30. marraskuuta 2012

Kortiston haaste #7

Moikka moi!

Se olis uuden Kortiston haasteen aika!

Tällä viikolla haasteen aihe on seuraava:

KARKKI

Ja siihen en kommentoikaan sen enempää ;)

Lisäksi vastaathan kysymykseen!
- Kuinka saada lisää kortistolaisia? Aika harva on osallistunut nyt haasteisiin (isot kiitokset teille), mutta miten teitä saisi lisää? Tulisiko haasteen olla vain joka toinen viikko, jotta kerkiää osallistumaan? Onko aiheet olleet tähän mennessä vaikeita/tylsiä? Haluaisin mielelläni teille joka viikko uuden haasteen pistää pystyyn ja antaa sitä inspiraatiota, siis kertokaa mitä toivotte! :)

On ollut muuten mukavaa, jos olette kysymykseen vastanneet, vaikkette itse haasteeseen olisi osallistuneetkaan!

Kortiston Virallisen Valvojan työ tässä


Ethän unohda myöskään Kortiston suurta joulukorttihaastetta, johon on aikaa osallistua joulupäivään saakka!

Linkkaathan suoraan blogisi kyseiseen postaukseen. Aikaa osallistua tähän haasteeseen on taas ensi perjantaihin 7.12. klo 20 saakka!


12 kommenttia:

 1. Vähäinen osallistujamäärä haasteessa taitaa olla "isompienkin" ongelma.
  Mukavia haasteita olet tähän asti keksinyt, en vain ole ehtinyt osallistumaan :/
  Viikon välein ilmeistyvä haaste on ok.

  VastaaPoista
 2. itsellä jäänyt muutamat väliin kun oli blogin kanssa ongelmia :/ kiva kyllä että viikon välein tulee uusi haaste.

  VastaaPoista
 3. Itse olen innolla jokaisen haasteen vilkaissut ja tuolla blogin facebook-sivullakin mainostanut. Tää joulunalusaika on itellä ainakin ollut niin hirmu kiireistä, ettei ole ehtinyt mihinkään haasteisiin hirmusti osallistumaan. :/

  VastaaPoista
 4. Vastaan nyt jo tuohon kysymykseen. Mä luulen, että sekin karsii osallistujia, kun palkintoa ei arvota. Kaikki ei viitsi osallistua, kun ei ole omasta mielestä mahdollisuutta voittaa (suomalaista vaatimattomuutta?).
  Viikossa on ihan tarpeeksi aikaa tehdä haasteeseen kortti eli pidä ihmeessä joka viikkoisena!

  VastaaPoista
 5. Luulen myös että joulunaika karsii porukkaa. Joka viikkoinen haaste on kiva ja odotettu juttu:) Voin taas sponssata joku viikko mutta ensi vuonna jos sulle ei silloin tule joku vakisponssaajaksi...Pikkuhiljaa kun Kortisto tulee tutuksi ja ihmiset linkittävät töitään blogeihinsa alkaa porukkaa tulemaan takuulla enemmänkin.

  VastaaPoista
 6. Moikka! Entäs, jos ei ole omaa blogia? Onko esim. sähköpostilla mahdollisuutta osallistua haasteisiin? Täällä olisi kyllä yksi innokas.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän tulee muutos! Siis tästä lähtien haasteisiin voi osallistua myös blogittomat! Ei kuitenkaan lähettämällä kuvaa kortista minulle, vaan kysymällä ohjeet sähköpostitse madebyjoanna@gmail.com

   Poista
 7. Minä löysin nyt vasta tämän haasteen, ja heti ryntäsin mukaan. Viikko tai pari on mielestäni sopiva väli.

  VastaaPoista
 8. Viikon välein on minustakin hyvä aika, niin tulee nopeasti uusi aihe, jos senkertainen ei inspiroikaan. Samaa ounastelen minäkin, että se pelästyttää osan kortteilijoista pois, kun palkinnonsaajaa ei arvota.

  VastaaPoista
 9. Eipä ollut mullakaan aikaisemmin mitään tietoa tästä haasteesta. Facebookista löysin linkin Askartelun salat sivulta ja päätin tulla heti kurkkimaan. Osallistujatyöni laitan hetimiten blogiini ja linkitän tänne :) Kerran viikossa ilmestyvä haaste on mielestäni hyvä. On kiva kun saa haasteiden ohjeistuksista vinkkiä ja inspiraatiota.

  VastaaPoista
 10. Tämä haasteblogi on vielä sen verran nuori, ettei ole vielä ihan kaikkia löytänyt. Mutta pikkuhiljaa hyvä tulee. Viikon välein on hyvä tahti vaikken ole itse kaikkiin ehtinytkään osallistua. Aiheet ovat olleet kivan erilaisia.

  VastaaPoista

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle