perjantai 23. marraskuuta 2012

Kortiston haaste #6

Huomioithan tämän alapuolelta löytyvän Kortiston suuren joulukorttihaasteen, johon on aikaa osallistua joulupäivään saakka!


Virallinen sponsori! Jipii!

Tämän haasteen sponsorina toimii Nappikauppa Punahilkka, kuvaa klikkaamalla pääsee kauppaan ;)


Lyhyesti sanottuna Punahilkasta löytyy iloinen ja värikäs valikoima päällystettäviä nappeja, japanilaisia kankaita, nauhoja ja teippejä sekä muuta tilpehööriä. Käyhän tiirailemassa, mitä muuta sieltä saa.

Virallisen Valvojan vinkki on, että käykääs katsomassa nuo itsepäällystetyt napit. Niistä saa vaikka mitä ideoita! Sieltä löytyy myös vinkkejä ja ohjeita, näyttää hauskalta ja helpolta hommalta!

Sitten siihen haasteen aiheeseen

KORTTI, JOSSA ON KÄYTETTY VAIN YHTÄ VÄRIÄ

Sävyeroista ei sakoteta, ja muistathan, että työn ei tarvitse välttämättä olla kortti. Tuleeko kaikista korteista nyt sitten joulun punaista tai kuusen vihreää? ;)

Lisäksi vastaa kysymykseen:
- Kerro liimaus- ja teippausaineistasi sekä -tekniikastasi

Virallisen Valvojan kortti
Innolla odotetaan, että millainen on voittajan palkinto ;)

Aikaa osallistua on 30.11. klo 16 saakka! Linkkaathan suoraan kyseiseen postaukseen.
2 kommenttia:

  1. Minä liimailen ihan tavallisella halpiskaupasta ostamalla liimapuikolla, eikä se ole oikein hyvä. Teippini on kaksipuoleista 6 mm teippiä, josta kyllä tykkään. Sain myös palkintona 3 mm teippiä, mutta en saa siitä suojapaperia pois, jos se on kaksipuoleista.

    VastaaPoista
  2. 2-puoleista teippiä, joskus punaista voimateippiä nauhoihin, liimapisteitä koristeihin ja raskaammat kukkaset/koristeet Tacky gluella / glossylla. Glossya enenmmän kukan rakentamiseen ja tackya pohjaan liimaamiseen.

    VastaaPoista

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle