perjantai 26. lokakuuta 2012

Kortiston haaste #2

Moikka moi!

Kortiston ensimmäiseen haasteeseen tuli sen verran mukavasti osallistujia, että taas jatketaan ja samalla tiukalla linjalla tottakai. Uusille lukijoille tiedoksi, että Kortisto on siis haasteblogi, jossa arvonnan sijasta valitaan se oikeasti kaunein kortti.


Tämän päivän haasteeseen on luvassa palkinto. Sen lisäksi mukavia uutisia, Kortisto on saanut Virallisen Sponsorin. Salaisuus olkoon itse sponsori, mutta vuoden vaihteen jälkeen sitten Kortiston maailman parhaiden haasteiden lisäksi meille tulee myös parhaimmista parhaimpia palkintoja!


Kortisto ottaa mielellään vastaan myös kertaluontoisia palkintoja yksityisiltä henkilöiltä, eli mikäli tuntuu, että nurkissa pyörii edes pienikin kasa palkinnoksi sopivaa askartelutavaraa, niin otathan yhteyttä! Virallisia Sponsoreita toki peräänkuulutetaan edelleen.


Sitten itse haaste. Se on tällä kertaa niinkin omaperäinen kuinBINGOSiitä ei muuta kun kolmen suoraa etsimään, vaakaan, pystyyn tai vinottain. Haasteeseen on aikaa osallistua ensi perjantaihin, 2.11. klo 18.00 saakka.


Ja mikämikämikä palkinto? No sehän tulee ihanaiselta Nannalta! Nannan blogia pääset ihastelemaan täältä:

korttisirkus.blogspot.fi

Ja miltämiltämiltä se palkinto oikein näyttää? No tältä:
Koria ei kuulemma luvannut Nanna kaupanpäällisiksi, mutta löytyy nippu papereita, Sarah Kayn leimasin, kolme nippua kukkia ja vielä jouluisia kukkasia sekä lilan väristä nauhaa iso kasa. Kyllä taas kelpaa kuulua Kortistoon!


Kortiston Virallisen Valvojan kortti tulee tässä:


Osallistuthan haasteeseen linkittämällä suoraan blogisi kyseiseen postaukseen, sähköpostikohtaan voi halutessaan laittaa vaikkapa viivan. Ja aikaa osallistua oli siis ensi perjantaihin, 2.11. klo 18.00 saakka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle