torstai 11. lokakuuta 2012

Kortiston haaste #1

Morjens!

Ja tervetuloa uuden haasteblogin, Kortiston pariin!

Kortistossa ei paljon hymyjä irtoa, eikä varsinkaan arvontoja. Kortiston juju on siinä, että meillä arvonnan sijasta valitaan parhaista parhaat ja kauneimmista kauneimmat. Tuomarina toimii tiukka Kortiston täti, joka on puolueellinen sekä helposti lahjottavissa.

Ensimmäisessä haasteessa kuitenkin jaetaan palkinto ja se tulee suoraan Viralliselta Valvojalta ja sitä voisikin verrata bloginamuun.

Aloitetaan ensimmäisen haasteen aiheella, joka on näin vaatimattomasti

  PARAS KORTTISI IKINÄ 

Sellainen, josta itse tykkäsit kamalasti, mutta joka ei ehkä saanut tarpeeksi sitä huomioita, mitä se mielestäsi olisi ansainnut.

Työ saa siis olla aiemmin jo julkaistu! Kuitenkin kunnioituksesta muita haasteblogeja kohtaan: mikäli se on jo osallistunut johonkin haasteblogiin, täytyy haasteblogin tietenkin olla sellainen, joka sallii osallistumiset muihinkin haasteblogeihin.

Työn ei tarvitse olla kortti, vaan se saa olla mikä tahansa paperiaskartelutyö. Vaikka Kortistossa yleensä ollaankin hyvin tiukkapipoisia, saat työlläsi kuitenkin osallistua myös muihin haasteblogeihin.

Tällainen palkinto on luvassa ensimmäisen haasteen voittajalle:Blogia ja kyseistä haastetta sekä palkintoa saa mielellään mainostaa muille! Haasteeseen on poikkeuksellisesti aikaa osallistua 26.10. klo 18 saakka.

Ja sitten Kortiston Virallisen Valvojan työ:Teethän kortistasi kokonaan uuden postauksen blogiisi ja toki saa mielellään kertoa, että miksi juuri tämä kyseinen työ on se kaikista mieluisin. Osallistu linkittämällä suoraan blogisi postaukseen, sähköpostikohtaan voi halutessaan laittaa vaikkapa viivan.


11 kommenttia:

 1. Onnea uudelle haasteblogille! Pitääkin alkaa kaivella kuvia ja valita se paras korttini.

  VastaaPoista
 2. Uudet haasteblogit ovat aina tervetulleita. Kauniita kortteja on valittu. Itsellä aivan väärä linkki ensimmäisellä yrittämällä, kiitos Anittan, asia on nyt korjattu.

  VastaaPoista
 3. Kiva blogi tosiaan. Otinkin jo osaa. Mutta tein uuden postauksen, vai olisiko pitänyt linkittää se vanha postaus tästä kortista?

  VastaaPoista
 4. Sori sori, olisi pitänyt olla tämän suhteen vähän tarkempi!

  Siis tee kortistasi kokonaan uusi postaus blogiisi ja linkitä siihen. Näin tietenkin myös mainostetaan haastetta.

  Jos nyt kerkesit jo omasi linkittää siihen vanhaan postaukseen, niin saa ollakin näin :) Mutta tietääkseni oman osallistumislinkin pystyy myös poistamaan, mikäli haluaa tehdä sen uuden postauksen.

  Ihanaa, että näin moni on jo osallistunut!

  VastaaPoista
 5. Moi kiva blogi, sinulla minäkin osallistuin ensimmäistä kertaa haasteeseesi, kiva on palkintokin, lukijaksesi kanssa liityin (: hauskaa syksyä sinulle, ps nätti kortti tuo sinunkin tekemäsi (:

  VastaaPoista
 6. Hei ihana Joanna ja onnea uudelle haaste blogille, täältä sitä tullaan joulkalenteria laitoin kehiin ,vaikea oli valinta ..Ihanaista viikkoa sinulle murunen<3 ja toivottavasti saat paljon osallistujia haasteeseen.

  VastaaPoista
 7. Kyllä sen näköjään pystyy poistamaankin.Puniasta ruksia kun painaa niin siitä poistuu. Poistin omani ja laitan uuden postauksen kokonaan.

  VastaaPoista
 8. Kiva kun on uusi suomalainen haasteblogi! Niitä ei ole vielä todellakaan liikaa :) Onnea uudelle blogille! :)

  VastaaPoista
 9. Äh, postasin tuon originaalin, mutta mainostan tätä vähän muualla sitten!

  VastaaPoista
 10. Onnea uudelle haaste blogille,vaikuttaa kivalta ja mukana ollaan :)

  VastaaPoista

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle