torstai 22. marraskuuta 2012

Kortiston suuri joulukorttihaaste

Huomaathan, että tämän lisäksi myös Kortiston normaali viikkohaaste on käynnissä!


Sanotaan se vielä kerran:

KORTISTON SUURI JOULUKORTTIHAASTE

ja se starttaa nyt!

Jujuna on se, että tähän saa osallistua niin monta kertaa kuin haluaa, niin monella kortilla kuin haluaa ja haaste on voimassa joulupäivään saakka!

Eli jokaisesta tekemästäsi joulukorttipostauksesta saat laittaa uuden linkin listaan omalla nimelläsi. Postauksessa saa olla useampikin kortti tai toki saa tehdä jokaisesta kortista uuden postauksen, kunhan muistat jokaisen erikseen tänne linkittää!

Palkinnon tarjoaa ihanainen Nanna, joka asuu täällä: korttisirkus.blogspot.fiPalkinto sisältää seuraavaa: 3 kpl koottavia 3D-kuvia, kiitosaiheinen leimasinsetti sekä kaksi muuta akryylileimaa, Mini-Magnolialeimasin sekä nauhaa.

Jipii jipii!

Virallinen Valvoja on saanut vierailijaksi yllättävästi nimetyn yllättävän henkilön. Tässäpä siis korttia Kortiston Vierailevalta Viralliselta Valvojalta
Kuten Kortistossa aina, paras voittaa! Huomioithan, että Kortiston viikkohaasteet jatkuvat joulukorttihaasteen lisäksi normaalisti, eli toinen haaste on koko ajan meneillään.

Linkkaathan suoraan kyseiseen postaukseen! Eli EI BLOGISI ETUSIVULLE, muuten en tiedä millä korteilla osallistut! Aikaa osallistua haasteeseen on 25.12. klo 12 saakka.
4 kommenttia:

  1. Siis tämä on ihan hurjan kiva haaste=)

    VastaaPoista
  2. Mä en ehkä kehtaa laittaa kaikista postauksista uutta linkkiä, tämähän on kuuminta joulukorttisesonkia ja mä teen niitä monta päivässä... :)

    VastaaPoista
  3. Hehe, pakko kehdata, jotta muutkin kehtaa ;)

    VastaaPoista

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle