perjantai 9. marraskuuta 2012

Kortiston haaste #4

Moi kaikki kortistolaiset!

Nyt kaivataan taas innokkaita osallistujia uuteen haasteeseen! Muutenpa voittajan valitseminen on ihan liian helppoa Viralliselle Valvojalle.

Haasteen palkinnon on lahjoittanut Apris. Joku voisi tässä vaiheessa ajatella, että hetkinen, olikos se sama tyyppi, joka voitti edellisen haasteen, onko näissä jotain yhteyttä. Hei, Virallinen Valvojahan on lahjottavissa!! Ei vaan, kyllä voitto meni ihan kädentaitojen vuoksi parhaimmista parhaimmalle ;)

Mainostetaan vielä Aprista, joka palkinnon haluaa lahjoittaa, Apriksen blogi siis täällä:
apris-askartelunurkka.blogspot.fi

Mainio mainio palkinto on tämän näköinen


Sisältönä seuraavaa: 8 kpl MD:n jouluisia papereita, 6 mm kaksipuoleista teippiä rulla, 2 rullaa 3D-teippiä kahta eri paksuutta, tarranauhoja, sekä jouluisia nauhoja.
Ja tuo palkinto lähtee sille henkilölle, joka tekee sen kaiiiiiiiikista hienoimman kortin aiheesta

MUILTA SAADUT KORTTIAINEKSET

Mitenpä tämän siis yksinkertaisemmin sanoisi... Työssäsi ei saa siis olla mitään itse ostamaasi! Vaan kaikki pitää olla tullut lahjaksi, vaihdossa tms.

Ja lisäksi, jottei menisi liian helpoksi, vastaa seuraavaan kysymykseen postauksessasi:
- Minkälaisia palkintoja toivoisit Kortiston haasteisiin?

Kortiston täti on päättänyt myös antaa joillekin sen ansaitseville mahdollisuuden. Siis mikäli haluat olla vaikkapa kertaluontoinen... ehei, ei suinkaan GDT vaan KVVV (Kortiston Vieraileva Virallinen Valvoja), voi halukkuudestaan ja eritoten meriiteistään ilmoittaa sähköpostilla osoitteeseen madebyjoanna@gmail.com.

Laitoin tuonne laitaan myös napin, jonka kautta sitten pitäisi saada linkitettyä Kortistoon, mutta siinä on ilmeisesti jotain pikkuhäikkää. Jos et saa sitä toimimaan, niin ei hätää, apuja on tulossa joten eiköhän se kohta saada toimimaankin.

Tässä myöskin Virallisen Valvojan korttiEthän linkkaa blogisi etusivulle vaan suoraan  blogisi kyseiseen postaukseen! Aikaa osallistua haasteeseen on perjantaihin 16.11. klo 19 asti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle