perjantai 12. heinäkuuta 2013

Kortiston haaste #36

Kesämoi!

Kortiston haasteen #36 sponsorina toimii


Olettehan nyt varmasti huomanneet, että Korttisirkus ei ole enää pelkästään Nannan blogi, vaan myös verkkokauppa! Ja siellä on loppukuu postikuluton, eli mars katsomaan mitä Korttisirkuksesta löytyy!

Palkinto näyttää tältä


Se sisältää Marianne Designin leimasin- ja stanssisetin, Marianne Designin ruusuja sekä kesäisiä metallisia kortistekuvioita tarrapaloineen. Tuollaiset saatat saada itsellesi, kunhan vain teet seuraavan:

INSPIROIDU KORTISTON KORTISTA

Elikkäs... Tarkoitus inspiroitua jostain kortista, jolla on jossain vaiheessa osallistuttu johonkin Kortiston haasteeseen. Ei tarvitse siis olla voittokortti. Kortti voi kuitenkin olla myös KVV:n tai KVVV:n kortti, pääasia että se ei ole omasi ;) Siitä ei muuta kun sitten selailemaan vanhoja Kortiston haasteeseen osallistuneita kortteja! Muista myös linkittää inspiraatiosi kohde blogiisi.

Muistathan, että Kortiston haasteisiin saa osallistua useammallakin kuin vain yhdellä kortilla/postauksella!

Nyt kysytään sama kuin on kysytty joskus aiemminkin:
- Millaisia haasteita toivot Kortistoon?

Kortiston kysymyksiinhän saa vastailla myös alla olevaan kommenttilootaan, vaikkei itse haasteeseen osallistuisikaan.

KVV:n ja KVVV:n kortitHaasteeseen on aikaa osallistua kaksi viikkoa eli 26.7. klo 14 saakka. Linkkaathan suoraan kyseiseen postaukseen.


1 kommentti:

  1. Jäi vastaamatta kysymykseen kortin yhteydessä, joten toiveissa olisi yllättäviä haasteita. Esim. pyydetään käyttämään jotain tiettyä materiaalia, joka ei kuulu perinteisiin askartelumateriaaleihin tms.

    VastaaPoista

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle