torstai 4. huhtikuuta 2013

Suuren leimasinrumban voittaja

Kortiston suurta leimasinrumbaa on vietetty jo vähän aikaa ja tänäänhän se voittaja selviää.


Heidin Korttipaja palkitsee JOKAISEN leimasinrumbaan osallistuneen! Hiukan vaivaa vain täytyy asian eteen nähdä. Jipii jipii! :) Toisin sanoen

NÄPERTELIJÄ ÄMMÄ, DDARGAS, VILIMARIKA, SANNA SAKSIJA, MERJA, MINNA KRISTIINA, PHEDRA, SARTSA, SKRÄPPIKÄRPÄNEN JA TANKKU

ilmoitattehan osoitteenne heidin@korttipaja.fi, mikäli haluatte kokeilla Korttipajan uusia leikkeitä. Teille pistetään pieni paketti postiin! Tästä hyvästä Korttipaja pyytää, että blogissanne sitten kerrotte mitä leikkeistä tykkäsitte!

Ihan niinkuin jonkun nimi olisi listasta jäänyt... No toki, eli voittajan! Se on


Nimi on linkki, josta voittajakortin näkee. Less is more ja yksinkertainen kaunista. Mutta näin se vaan on kun kaunista tekee. Henttu myös mailia Korttipajalle, jotta saatte keskustella toivomistasi leimoista :) Osallistuthan sitten jatkossa johonkin Kortiston haasteeseen näillä leimoilla, jotta me muutkin nähdään että millaisia sieltä tuli.

Mikäs seuraavan rumban aiheeksi??

8 kommenttia:

 1. Vautsi, oli kyllä kiva rumba:)

  Seuraavaksi KUKKIA, Joanna KUKKIAAA! :)
  Tai jotain kivvaa! Ehkä jotain muuta ku kortteja? Tai tai taii, kyllä sä keksit jotain maata järisyttävää kuten aina :)

  VastaaPoista
 2. Minä toivon jotain hyväntekeväisyys-rumbaa, kerätään yksittäin postattu kortti/kortteja, ne tai ainakin osa niistä täytyisi myös postittaa "kerääjälle" ja sitten kerääjä toimittaisi ne vanhainkotiin/sairaalaan/vauvoille jollekkin.... ja siis tähän saisi taas osallistua monella kortilla.

  VastaaPoista
 3. Ei voi olla totta?! Ihanaa! KIITOS!

  Seuraava aihe vaikkapa mixed Media?

  Tuo hyväntekeväisyyskin kuulostaisi kivalta, mutta kaikilla ei ole varaa postittaa edes sitä yhtä välttämättä. :( Toisaalta, tarvitseeko sitä joka kerta osallistuakkaan?! :D

  VastaaPoista
 4. Ihan superihanaa! Kiitos kiitos :) Ja seuraavaksi voisi olla jotain kevääseen sopivaa, esim. just niitä kukkia ;)

  VastaaPoista
 5. Mahtava juttu! Kiitos! :) Vaikka kukkia. Tuosta hyväntekeväisyys-teemasta. Osallistuin yhteen korttikeräykseen. Tampereella asuva kortteilija järjesti keräyksen TAYKS:in vastasyntyneiden teholle. Sinne kerättiin kortteja, joita henkilökunta sitten kirjoittaa ja antaa osastolla tehohoidossa olevien vauvojen vanhemmille. Keräykseen tehtiin myös pienempiä kortteja laitettavaksi vauvojen "vaunuihin", eli vuoteiden päätyyn. (nehän on sellaisia muovikaukaloita nykyään). Kortit lähetettiin Tampereelle tälle kerääjälle. Niitä tuli monta sataa! Hän toimitti kerätyt kortit ko. osastolle, jossa oltiin tosi iloisia niistä. Hän oli ollut harjoittelemassa ko. osastolla kouluaikana, joten osasto oli tuttu.

  VastaaPoista
 6. Hienoa ja onnittelut voittajalle!
  Komppaan tuota hyvän tekeväisyyttä, vauvoille tai vanhuksille...

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista, näitä jään varmasti miettimään!

  VastaaPoista

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle