perjantai 15. helmikuuta 2013

Kortiston haaste #18

Kuten huomaatte, Kortisto on saanut vähän uutta ilmettä! Kaikki piirrokset ovat Kuhituksia, joita voi käydä katselemassa lisää osoitteesta jennikuhalainen.blogspot.com. Jenni tekee töitä myös tilauksesta ja ötökkä onkin piirretty ihan Kortistoa varten. Mitäs sanotte, voisiko Kuhituksia käyttää myös leimoina?

Kortiston haasteessa #18 aihe on jokotai, elikkä näin:

KELTAINEN JA TURKOOSI
TAI
LUONNOS
Eli tässä saa valita, teetkö korttisi luonnoksen mukaan tai sitten jotain ihan muuta, jossa väreinä nuo keltainen ja turkoosi. Koviksethan osallistuu tietenkin käyttämällä molempaa vaihtoehtoa yhdessä!

Viikon kysymys:
- Keksi nimi Kortiston ötökälle!

Haasteen sponsorina toimii Apris, jonka Askartelunurkkaan pääset tästä linkistä.Palkinto sisältää stanssatun 3D-arkin, kaksi purkkia hilettä (musta ja kupari), höyhenpussin, nauhapussin, haaraniittejä, kaksi tuubia metallimaalia (kulta ja hopea) sekä leimasimen.

Huomaa myös Kortiston uusi bloginappi oikeasta sivusta, jonka voit tai siis ehdottomasti otat käyttöösi omaan blogiisi :)

Kortiston suuren ystävänpäiväkorttirumban voittajahan on valittu. Löytyy tästä alempaa. Ensi viikko olisi sitten taas se, kun kannattaa seurata Kortistoa silmä kovana, sillä uusi rumba alkaa silloin ja kyseessä onkin sitten aivan mahtavan mahtava rumba mahtavine palkintoineen!

KVV:n kortti


Aikaa osallistua haasteeseen on 22.2. klo 17 saakka. Linkkaathan suoraan kyseiseen postaukseen.3 kommenttia:

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle