perjantai 7. joulukuuta 2012

Kortiston haaste #8

Suuret kiitokset vielä teille, jotka kommentoitte edellisen haasteen kysymystä! Mukava kuulla myös teidän mielipiteitä!

Muutama kommentoi siihen, että ei ns. uskalleta osallistua kun voittajaa ei arvota. Haluan kuitenkin pitää tämän nimenomaan Kortiston jujuna, että se voittaja erikseen valitaan. Ja tätä ei vaihdeta, ellei yleisön painostus äidy vallan mahdottomaksi ;) Vaikka täti väittäisi kuinka puolueellinen olevansa, niin huomioithan että kaikilla, siis aivan kaikilla on mahdollisuus voittaa! Ketään tiettyä henkilöä ei suosita, voittaja riippuu täysin siitä millä tuulella Virallinen Valvoja sattuu perjantaisin olemaan ;)

Ja blogittomat huom!! Teilläkin on nyt mahdollisuus osallistua Kortiston haasteisiin! Ohjeet tähän saa kysymällä niitä mailitse osoitteesta madebyjoanna@gmail.com. Ohjeita ei siis tarvitse kysyä kuin kerran ja ovat siitä lähtien aina voimassa :)

Kiitos vielä teille, jotka olette Kortistoa mainostaneet!

Ja sitten siihen haasteeseen, eli haaste numero 8 on aiheeltaan

EI LITTEÄÄ

Siis kamalasti koristetta peliin tai sitten jotain ihan muuta!

Ja viikon kysymys on tämä:
- Kenen suomalaisen kortintekijän blogia seuraat kaikista mieluiten? Miksi?

Kortiston Virallisen Valvojan työMuistathan myös Kortiston suuren joulukorttihaasteen, joka löytyy täältä ja siihenhän oli aikaa osallistua 25.12. saakka!

Linkitäthän suoraan kyseiseen postaukseen. Aikaa osallistua haasteeseen on 14.12. klo 16 asti.


2 kommenttia:

  1. Todella upea rasia kyllä!! Mun mielestä on juuri Kortiston vahvuus että eroaa muista haasteblogeista sillä että paras voittaa:))

    VastaaPoista

Viestisi Kortiston Viralliselle Valvojalle